"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

miercuri, 29 iunie 2016

Consiliere de grup – Vindecarea rănilor emoţionaleŢi s-a întâmplat vreodată ai nevoie de ajutor dar nu-l ceri? Sau ai fost pus în situaţia ca cineva îţi ofere ajutorul iar ţie -ţi fie greu -l accepţi? Probabil vei răspunde nu ai vrut te simţi îndatorat sau ai fost convins altcineva nu ar putea facă lucrurile la fel de bine tine. Sau poate te-ai gândit nu vrei deranjezi şi în final te vei descurca singur, ori nu te-ai considerat suficient de important pentru a merita fii ajutat.
Dacă în acest moment te simţi obosit, pentru ai dificultăţi în a cere şi a accepta ajutorul oferit de alte persoane, te invit la şedinţele de Consiliere de grup, unde vei învaţa cum -ţi vindeci treptat rănile emoţionale astfel încât devii centrat în fiinţa ta, te bucuri de suportul celorlalţi, înveţi dragostea de sine şi ai o viaţă mult mai uşoarăLocaţia: Bucureşti, Zona Sălii Palatului, Ştirbei Vodă
Când: 16 Iulie 2016 între orele 10:00 – 14:00

Investiţia: 150 lei  
Număr maxim de participanţi: 5

Facilitator: Monica Lacovişte, Trainer programe de dezvoltare personală, Terapeut Acutonics (terapie prin sunet cu diapazoane), Remedii Florale Bach, Practician ThetaHealing.

Rezervarea locului se face telefonic - 0720.536.682 - sau prin mesaj privat facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu