"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

luni, 11 noiembrie 2013

Atmosfera astrala a saptamanii 11-17 Noiembrie 2013 - „Eliberare spirituala”„Un spirit cu adevărat eliberat are totdeauna avantajul de a acţiona întocmai ca o oglindă în care un
spirit neeliberat încă poate să se vadă el însuşi exact aşa cum este în acel moment în realitate.”- Yoga Swami
„In vremurile de restriste nu se mai citeste literatura, se citeste spiritualitate.”- Ioan Alexandru

Luni, 11 Noiembrie
Luna intra in Pesti si ne face mai melancolici, profunzi, sentimentali si creativi. Insa sensibilitatea excesiva poate conduce la izolarea de realitate, iar in dorinta de a scapa de probleme se poate recurge la folosirea drogurilor si a altor substante.  Luna favorizeaza actiunile creatoare, spirituale si cele de dezvoltare. Atentie la starile depresive, melancolice sau de confuzie intrucat acestea se amplifica si ne pot induce actiuni pe care nu am dori sa le facem. Este o perioada buna pentru a creea, a filozofa si deasemenea este un moment benefic pentru spiritualitate si lagatura cu divinitatea.Mercur din Scorpion face trigon cu Neptun din Pesti. Astfel comunicarea faciliteaza exprimarea sentimentala. Putem accesa planuri spirituale superioare, intelegem mult mai profund realitatea, trecand de barierea materiala ajungem la cea spirituala. Abilitatile si capacitatile extrasezoriale sunt amplificate. Fiindca este implicat Neptun se poate ca manifestarea acestor capacitati sa nu fie constienta. Sunt sustinute studiile ce implica domenii spirituale si ezoterice. Este de preferat sa folosim acesta energie pentru e ne autocunoaste profund si pentru a evolua spiritual. Meditatiile si practicile spirituale/intuitive dau rezultate mai bune. Avand in vedere ca Luna este in Pesti, in conjunctie cu Neptun si trigon cu Mercur si are menirea sa ne extinda constiinta si perceptia extrasenzoriala asupra realitatii.

Marti, 12 Noiembrie 
Atentie la Luna vida din perioada 16:34 (12 noiembrie) - 09:42 (13 noiembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice.

Soarele aflat in Scorpion face trigon cu Jupiter Retrograd din Rac. Spiritul justitiar se amplifica, simtim nevoia sa facem ordine in sentimentele noastre, sa ne reorganizam principiile. Acest aspect actioneaza pe sfera intuitiv-sentimentala potentand energia mistia creata de Mercur si Neptun. Jupiter ajuta la expansiunea ideilor spirituale si favorizeaza studiile inalte ce privesc acest domeniu. Soarele ofera sustinerea energetica pentru a atinge nivele energetice superioare.

Miercuri, 13 Noiembrie
Neptun intra in miscare directa, dar energia retrogradarii nu este pe deplin eliberata, acesta se resimte la un nivel mai mic pana in Martie 2014 cand Neptun parareste total sectorul retrogradarii. Potenteaza capacitatile supranaturale si neobisnuite, de obicei acestea au o manifestare intuitiva si necontrolata. Mesajele primite sunt codificate, iar intelegerea lor cere o lunga meditatie asupra acestora. Sunt sutininute activitaile spirituale si meditatiile, in principal tot ceea ce tine de sfera spirituala.
Abordand si perspectiva Tarotului, avem Arcanele Majore Spanzuratul (Neptun) si Luna (Pesti). Spanzratul aduce ideea de sacrificiu pentru cunoastere, dar nu se limiteaza doar la o cunoastere fizica, si simte nevoia sa evolueze la planuri spirituale mult mai inalte. Trebuie sa ne lasam condusi de vocea interioara fiindca ea ne ghideaza pe drumul cel mai bun, chiar daca mintea nu poate cuprinde toata imaginea de ansamblu. Luna ne duce in lumea intunericului (noaptea) dar aduce cu sine si pericolele. Este posibil sa ne temem de capacitatile pe care le vom decoperi, insa Spanzuratul spune ca nu trebuie sa ne opunem...acceptarea inseamna evolutie. Luna aduce cu sine aparenta de comportament irational a Spanzuratului, deci este posibil ca actiunile noastre sa nu fie intelese tocmai corect. Se cere sa ne eliberam de frustrari si temeri si sa accedem spre sfere superioare.
Luna intra in Berbec si aduce energia inceputului. Simtim nevoia de a incepe lucruri noi care sa aiba efecte imediate. Devenim mai directi, uneori chiar agresivi, energici si spontani. Excesul de energie poate fi consumat in activitati fizice ce necesita un mare efort. Luna in Berbec si ne ofera forta necesara pentru a ne realiza idealurile. Sunt sustinute actiunile rapide cu efecte imediate, actiunile curajoase, inovatoare si inceperea proiectelor pe termen scurt.

Joi, 14 Noiembrie
Atentie la Luna vida din perioada 22:57 (14 noiembrie) - 16:51 (15 noiembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. 

Vineri, 15 Noiembrie
Venus plasata in Capricorn realizeaza aspectul de careu/cuadratura cu Uranus din Berbec si astfel se pot instala tensiuni afective, conflicte ce au la baza viata sentimentala, actiuni efectuate sub influenta implusului. Acest aspect afecteaza si domeniul financiar unde este foarte posibil sa apara fluctuatii, cresteri foarte rapide dar si scaderi. Simtim nevoia de libertate in relatie, iar daca situatia afectiva este constrangatoare vom renunta. Acest aspect agita atat relatiile afective cat si cele sociale.

Venus se afla in conjunctie cu Pluton in semnul Capricornului, prin urmare vom avea parte de o reformare a planului sentimental. Este sustinuta regenerarea sentimentala si consolidare unei relatii. Sentimentele devin mai profunde si intense, mare atentie fiindca se pot transforma in obsesii. Acest aspect faciliteaza ecprimarea sentimentelor cu persoane foarte dragi care au parasit planul fizic, este posibil sa avem premonitii, vise,etc cu fiintele dragi din viata noastra. Dragostea nu tine cont de barierele concretului si poate atinge plauri mai inalte.
Luna intra in semnul Taurului. Suntem in cautarea sigurantei materiale si afective. Dorim sa ne marim confortul caminului si astfel putem achizitiona diverse lucuri de bun gust considerate chiar luxoase. Puteam devenii un pic prea posesivi si materialisti. Luna in Taur aduce in prim-plan nevoile noastre. Ne constientizam cerintele naturale si trebuie sa le satisfacem. Simturile ne sunt dezvoltate, percepem realitatea mai pragmatic si practic. Luna in Taur favorizeaza activitatile casnice, in special gradinaritul sau plimbarile si activitati ce au ca si scop infrumusetarea. Atentie la excesul de mancare si la accidentele casnice.

Sambata, 16 Noiembrie
Nu se inregistreaza aspecte notabile, insa se resimte energia aspectelor anterioare. 

Duminica, 17 Noiembrie
Atentie la Luna vida din perioada 17:16 (17 noiembrie) - 02:07 (18 noiembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. 

O saptamana echilibrata si inspirata va doresc!

Sursa:  http://astroparanormal.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu