"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

marți, 1 octombrie 2013

Despre barbatul nativ TaurPosibile manifestări
Îi place să arate bine, doar este un venusian, nu? Tocmai de aceea se va fâţâi îndelung prin magazine până îşi va găsi ceva care să-i placă şi - reţineţi pentru când veţi dori să-i faceţi cadouri sau surprize -acel ceva e posibil să fie foarte scump. Vă poate invita la o tură de magazine, căci într-un fel, este dornic să vă testeze şi el gustul/ gusturile. Probabil că majoritatea acestor peripluri se vor finaliza cu o invitaţie la un Fast Food sau la un restaurant select, căci este un domn foarte pofticios. Urmăriţi-l cum mănâncă, deoarece apetitul său alimentar traduce - mai bine decât la oricare alt nativ - apetitul său erotic. Îi place competiţia dar o face în stilul său - aşezat, perseverent, chiar puţin mânios, folosind drept arme de luptă generozitatea financiară, ambiţia materială, capacitatea de a acumula, senzualitatea, tandreţea şi rafinamentul erotic - în cazul în care este un nativ armonios sau cu un nivel superior de conştiinţă. Va veni întotdeauna la întâlnire parfumat, îmbrăcat cu gust, cel mai adesea ţinându-se de un buchet de flori sau cel puţin de un trandafir uriaş, cumpărat de la cel mai scump magazin. Dacă e îndrăgostit-lulea, sigur vă va plimba pe la diverse bijuterii sau magazine de îmbrăcăminte să vă cumpere ceva frumos (care va fi, aşa cum am menţionat mai sus, şi foarte scump). Domnul Taur judecă, percepe sau consideră valoarea oamenilor şi, eventual, a obiectelor, în funcţie de preţul lor. Iar dacă se aventurează să investească într-o valoare materială, o va face ca un autentic Semn de Pământ, analizând mai abitir decât domnul Fecioară şi propunându-şi să folosească acel ceva mai mult chiar decât domnul Capricorn  -adică el va cumpăra întotdeauna ceva care „să ţină mult (şi bine)”.

Adoră să facă dragoste. Cu toată „recuzita”: atmosferă romantică, arome volatile, mâncare delicată dar consistentă; poate puţin cam tradiţional, căci e suficient de reticent la noutăţi; dar dacă le dă de gust, fuziunea amoroasă va semăna cu investiţiile lui de orice fel -cu alte cuvinte, ca să se simtă împlinit, trebuie iubit „mult şi bine”.

Faceţi-vă curaj ca să...
Cumpăraţi un cadou frumos. Asta înseamnă ceva mare, scump, de lungă folosinţă, eventual frumos ambalat sau care să poată fi pus la vedere, ca un fel de simbol al iubirii ce vă uneşte. Oricât adoră domnul Taur lucrurile mari, impresionante ca dimensiune, latura sa venusiană îi conferă şi o deosebită capacitate de a aprecia aspectele rafinate ale existenţei. Acordaţi-i atenţie în mod deosebit când sunteţi într-un grup mai numeros; devine foarte uşor gelos dar, dacă simte că sunteţi doar o ţipă „de gaşcă”, se civilizează. Ideal este să-i educaţi deschiderea afectivă şi nu ataşamentele stupide - când e îndrăgostit tinde să se închidă în casă sau să se însoare repede ca să fie sigur că nu pierde ceea ce-i place. Propuneţi-i sau ajutaţi-l să-şi amenajeze o casă după toate regulile armoniei; face parte din condiţia lui interioară să trăiască într-un mediu calitativ din punct de vedere estetic; dacă acest proiect se soldează şi cu economii, pregătiţi-vă să deveniţi femeia vieţii lui, căci nimic altceva nu-i garantează domnului Taur fericirea de lungă durată decât siguranţa dvs administrativă şi depozitele financiare pe care le poate acumula datorită acestor talente înnăscute pe care (eventual) le aveţi. 

Grija cea mai mare e bine s-o aveţi în pat; dacă dispuneţi de o imaginaţie erotică bogată, daţi-i noutăţi cu linguriţa. Mai întâi, fiindcă domnul Taur se teme de schimbări; şi apoi, pentru că el renunţă foarte greu la ceea ce-i place, convins că altceva mai presus de plăcerea respectivă nu există. Evitaţi să-l transformaţi cu orice preţ. Fiţi dvs exemplul viu a ceea ce doriţi să devină el şi lăsaţi-i timp să digere ideea de transformare. E posibil să vă urmeze cu fidelitate, chiar dacă anevoie.

Sursa: Extras din cartea „Iubire si Astrologie” de Rodica Purniche

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu