"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Despre barbatul nativ BerbecPosibile manifestări
Este cel mai fermecător domn din întregul zodiac. Nu vă veţi plictisi niciodată alături de el, dar nici nu veţi putea dormi liniştită în braţele sau în aşternuturile sale. Acolo unde apare se creează brusc o stare de entropie sau de incandescenţă, deoarece domnul Berbec aduce cu el acţiunea spontană, dinamică, nevoia de a începe permanent ceva sau de a lua decizii şi, mai ales, ceea ce-i este caracteristic: spiritul de competitivitate. Nu este un competitiv, dar competiţia îi place, în special în dragoste. Imediat ce vede femeia care îi place, care îl provoacă - este Semn de Foc, ţineţi bine minte asta! - strategiile sale de cuceritor de carieră se activează instantaneu. Va intra brusc în conversaţie, va râde zgomotos, va face tot posibilul să polarizeze atenţia tuturor asupra sa, va face diverse propuneri sau chiar va pândi momente în care latura sa eroică să fie pusă în funcţiune. Nu e un bătăuş dar, dacă cineva vă pune viaţa în primejdie sau dacă el consideră că urmează să treceţi printr-un loc rău famat, va fi primul care se va pune în mod necondiţionat la dispoziţia dvs. Este neatent, este adeseori lipsit de sensibilitate numai pentru că nu-şi propune să ţină cont şi de aşa ceva, este grăbit, poate chiar dezordonat, dar toate acestea se petrec pentru că el îşi urmăreşte „ţinta” sau rivalul. Pentru prima ambalează toate posibilităţile sale ştiute sau neştiute de cucerire; pentru al doilea, nu va precupeţi nici un efort să-l pună în inferioritate sau să-l provoace la indiferent ce duel.

Domnul Berbec cedează doar într-o singură situaţie: când „ţinta” devine prea rezistentă sau este prea pretenţioasă, sau când rivalul este de proastă calitate. In astfel de situaţii, antenele sale pasionale detectează cu uşurinţă o nouă ţintă, un nou rival sau o nouă combinaţie de acest fel.

Faceţi-vă curaj ca să...
Rezistaţi unor asalturi mai puţin obişnuite. Pot fi puţin grosolane, impulsive, demarcate sau realizate la momente total nepotrivite, dar sunt sincere şi pline de ardoare. Permiteţi-vă să trăiţi clipa alături de acest domn! Evitaţi teoriile, renunţaţi la nevoia de a întâlni un bărbat cu maniere elegante sau care să vă recite pe dinafară citate din Platon şi, mai ales evitaţi amânările. Domnul Berbec arde ca o flacără gata să transforme în orice clipă minereul brut, impur, în aur de 24 de karate. Daţi-vă voie să admiraţi şi să strângeţi în braţe acest cuptor de Foc de la care sigur aveţi de învăţat cum să începeţi ceva - orice: un concediu, o casă, un examen, o nouă etapă de viaţă. Admiraţi-l pentru explozia de vitalitate, de virilitate, de sinceritate şi pentru eroismul său nativ cu care plonjează în imprevizibilul vieţii. Dacă stagnaţi, dacă suferiţi, dacă vă plictisiţi, dacă nu aţi dat încă sens vieţii până acum, rugaţi-l pe Dumnezeu să aducă în existenţa dvs un domn Berbec armonios dezvoltat şi spaţiul dvs interior va fi asaltat ca la o alarmă de gradul III. Domnul cu pricina nu va întârzia să inunde cu o lumină şi cu un dinamism unic orice colţişor de fiinţă pe care i-l veţi pune la dispoziţie şi energiile dvs vor fi brusc trezite la viaţă şi redirecţionate.
Aşadar, mergeţi împreună la piscină, la bowling, la manifestaţii pentru drepturile omului, la un meci de fotbal. Faceţi împreună alpinism sau urmaţi amândoi un curs de dans.

Bateţi-vă pentru punctul dvs de vedere sau pentru principii diferite, fără a-i da sfaturi însăşi fără a urma să-l puneţi la colţ. Faceţi tot ce puteţi ca să-l provocaţi dar nimic care să-lconducă înspre o bătălie pierdută. Un coechipier de elită îi este mult mai necesar decât un potenţial câştigător care să-l lase fără nici o şansă de a învinge.

E posibil să plece foarte repede, dar va lăsa în urmă o dâră strălucitoare de entuziasm şi încredere în resursele nebănuite ale vieţii. Dar e posibil să şi rămână, ca un cavaler medieval aflat mereu în slujba unui ideal al cărui conţinut urmează să-l afle. Cândva, fiindcă domnul Berbec nu are simţul perspective, cel puţin la începutul relaţiei, bucuria lui de îndrăgostit provine din faptul că există o Doamnă a sufletului său, căreia este gata să-I consacre absolut totul.

Sursa:Extras din cartea "Iubire si Astrologie" de Rodica PurnicheNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu