"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

marți, 20 noiembrie 2012

Arhanghelul Samuel, ingerul iubirii divineArhanghelul Samuel este ingerul iubirii divine, iar numele sau semnifica „cel care-L vede pe Dumnezeu”. El ne invata ca iubirea este o stare de bucurie fara sfarsit, o stare de certitudine, de liniste launtrica si ca fiecare fiinta vie reprezinta o forma distincta de manifestare a iubirii. Este un inger al iubirii, al tolerantei, al armoniei, al adoratiei, al incantarii, al comuniunii afective, al sentimentelor, al unitatii divine.

Iubirea pura leaga tot ceea ce palpita in acest Univers, ca parte din Dumnezeu, totul emanand din El. Daca unele dintre aceste parti se indeparteaza de Dumnezeu, iubirea este cea care le reintegreaza, vindecandu-le si armonizandu-le. Pentru ca iubirea nu critica, nu judeca, nu pune bariere, ci ea intelege si accepta.

Iubirea este continua: este tot ceea ce este creat in Univers, este tot ceea ce se creeaza inca. Ea este si nu poate niciodata sa dispara. Starea de dragoste este o stare de plenitudine inexplicabila, pentru ca este legata de infinit, de Dumnezeu.

Din aceasta cauza, iubirea este singura energie care ne poate transforma si vindeca complet. Dar, pentru aceasta, este necesar sa reaprindem, atat in inima, cat si in fiecare dintre celulele noastre, aceasta flacara a iubirii. Suntem creati prin iubire si din iubire, natura noastra profunda este iubire. Daca ne privim foarte profund in inima, vom gasi acolo un copil al lui Dumnezeu, invaluit permanent cu tandrete de iubirea Tatalui.

Semnificatia Arhanghelului Samuel in viata noastra

Pe Arhanghelul Samuel il puteti ruga sa va ajute sa indepartati gandurile de teama, abandon, respingere, ideile preconcepute, interdictiile si sa va simtiti intotdeauna iubiti. Il puteti ruga sa va ajute sa va deschideti inima, asa cum o floare se deschide primind lumina si, in acelasi timp, daruieste toata frumusetea si parfumul sau, pentru ca ea stie ca, in plenitudinea sa, este iubita si purtatoare a frumusetii creatiei.

Arhanghelul Samuel isi raspandeste razele iubitoare in intreg Universul, aratand astfel si inimilor dumneavoastra drumul catre iubirea celesta. Va indruma sa pasiti printre oameni cu realizarea deplina a faptului ca existati pentru a impartasi oricarui suflet lumina iubirii; iar acesta este, in realitate, cel mai mare privilegiu. Caci, daca dumneavoastra revarsati aceasta nelimitata iubire a lui Dumnezeu asupra oricarui suflet, atunci sufletul dumneavoastra vibreaza cu Spiritul Divin si simtiti iubirea lui Dumnezeu pentru intreaga omenire.

Samuel intruchipeaza principiul iubirii neconditionate. Va impulsioneaza sa va iubiti pe dumneavoastra insiva, cu toate defectele pe care le aveti, deoarece, daca nu veti fi capabili sa va iubiti pe dumneavoastra insiva, nu veti fi capabili sa-i iubiti nici pe ceilalti. Arhanghelul Samuel va indeamna sa priviti in adancul inimilor dumneavoastra si sa eliberati emotiile negative pe care le aveti in legatura cu dumneavoastra si cu ceilalti. El va va asista in trecerea dumneavoastra peste vechile relatii si legaturi si va vindeca orice fractura din relatiile si legaturile din prezent. El va va aminti sa nu fiti posesivi si atasati. Dati-le celor pe care ii iubiti libertatea de a fi ceea ce sunt ei cu adevarat, nu ii inabusiti si nu ii controlati, ci acordati-le sprijin sa fie asa cum sunt ei cu adevarat.

Chemati-l inaintea dumneavoastra pe Arhanghelul Samuel daca credeti ca va este greu sa va iubiti pe dumneavoastra insiva sau pe ceilalti, daca inima va este plina de emotii negative cum ar fi invidia, vinovatia, amaraciunea si imposibilitatea iertarii, daca sunteti deprimati sau disperati, daca sunteti critici sau cinici. Arhanghelul Samuel va da posibilitatea sa va reinnoiti si sa va imbunatatiti relatiile. Apelati la el daca va conditionati iubirea, daca treceti prin suferinta ruperii unei relatii, daca va agatati de relatii si nu le permiteti celorlalti sa fie liberi si sa-si exprime in voie personalitatea, daca simtiti nevoia sa intariti legatura parinte-copil, daca ati pierdut pe cineva apropiat sufletului dumneavoastra, prin moarte sau separare, daca simtiti nevoia acuta de a fi iubiti. Pentru a remedia aceste situatii, trebuie sa va vindecati inima si sa apreciati frumusetea dumneavoastra interioara si frumusetea tuturor lucrurilor.

Sporiti-va implinirea personala prin aflarea cailor de exprimare a iubirii. Lasati iubirea sa va umple viata si sufletul. Cand va deschideti inima catre iubirea neconditionata a universului, veti simti dragoste si recunostinta. Predati-va si deveniti o forta tamaduitoare invincibila.

Chakra care ii corespunde lui Samuel este cea de-a patra, Chakra Inimii, iar culorile asociate sunt roz si/sau verde.

Uleiurile de aromaterapie folosite sunt: bergamota, vanilie, catei de usturoi, muscata, lavanda, tei, neroli, trandafir, lemn de santal, iar cristalele: aventurin, jad, cuart roz, crisopraz, smarald, kunzit, turmalina.

Sursa: vasileteodor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu