"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

joi, 4 octombrie 2012

Remedii florare Bach pentru cei care sufera din cauza SINGURATATIIWATER VIOLET
Sunt tipul de oameni discreti, linistiti, binevoitori si independenti. In situatii extreme ei pot fi rezervati, cu o aparenta ingamfare. Cand sunt obositi sau cand sunt prea multe distrageri din exterior au tendinta de a fi retrasi, cu comportament rece si antisociala. Cand sunt in suferinta ei si-o traiesc in tacere si nu se agata de altii pentru a se sustine. Le vine foarte greu sa-si deschida sufletul in fata cuiva si le este mai comod  sa se retraga sub masca lor calma.

IMPATIENS
Cei care sunt iuti in gandire si actiune si doresc ca toate lucrurile sa fie facute fara ezitare sau intarziere. Cand sunt bolnavi sunt preocupati de o recuperare rapida. Li se pare foarte dificil sa aiba rabdare cu persoanele mai lente, considerand incetineala ca pe o pierdere de timp, astfel incat se vor stradui ca acei oameni sa devina mai rapizi in toate privintele. De obicei prefera sa actioneze pe cont propriu ca sa poata face totul in ritmul lor.

HEATHER
Cei care cauta mereu compania oricui este disponibil, pentru ca simt nevoia imperioasa sa discute despre problemele lor cu ceilalti, nu conteaza cu cine. Se simt foarte nefericiti daca trebuie sa stea singuri oricat de putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu