"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

duminică, 7 octombrie 2012

Remedii florale Bach pentru HIPERSENSIBILITATE LA INFLUENTE SI IDEIAGRIMONY
Persoanele joviale, vesele si pline de umor care iubesc pacea si pe care le extenueaza cearta si controversele, pentru care sunt dispusi sa renunte la foarte multe pentru a le evita. Desi in general au probleme si sunt chinuiti, nelinistiti si ingrijorati in minte sau trup, isi ascund grijile in spatele umorului si a gesticulatiei fiind considerati drept buni prieteni.

CENTAURY
Persoane binevoitoare, linistite, blande care sunt nerabdatoare sa fie de folos celorlalti. Isi supraestimeaza fortele in stradaniile lor. Dorinta lor de a ajuta ii copleseste incat devin mai mult servanti decat ajutoare benevole. Bunatatea lor ii indeamna sa faca mai mult decat ceea ce le revine si procedand astfel ei isi pot neglija propria misiune in viata.

WALNUT
Remediul se adreseaza celor carora le este dificila adaptarea la schimbare sau care sunt prea sensibili la anumite idei, atmosfera sau influente. Este remediul pentru perioadele schimbarilor majore cum ar fi schimbarea serviciului sau a locuintei, renuntarea la obiceiuri devenite dependente.

HOLLY
Se adreseaza celor care sunt uneori acaparati de ganduri de gelozie, invidie, razbunare, suspiciune. In interiorul lor ar putea suferi mult, de multe ori nefericirea lor nu are o cauza reala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu