"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

marți, 2 octombrie 2012

Remedii florale Bach pentru INTERES SCAZUT FATA DE IMPREJURARILE ACTUALECLEMANTIS
Pentru cei care sunt visatori, somnorosi si care nu prezinta prea mare interes pentru viata. Sunt nemultumiti de ceea ce le ofera viata in circumstantele ei actuale, traind mai mult in viitor decat in prezent; traiesc cu speranta unor timpuri mai bune cand idealurile lor ar putea deveni realitate. Cand sunt bolnavi nu fac nici un efort sa se insanatoseasca. Copiii Clemantis au probleme de concentrare mai degraba datorate predispozitiei lor la visare si mai putin din cauza lipsei de abilitati innascute.

HONEYSUCKLE
Remediul este recomandat pentru un atasament excesiv fata de trecut. Cei care au nevoie de acest remediu au tendinta de a se refugia in trecut, intr-o stare de melancolie nostalgica. Este de real folos celor indoliati, celor care se simt de prisos, celor care au dat faliment in afaceri si in special batranilor care locuiesc singuri.

WILD ROSE
Pentru cei care s-au resemnat cu o situatie neplacuta fie o boala, o viata monotona sau o ocupatie nepotrivita. Nu se plang, sunt resemnati dar apatici. Cu toate ca situatia lor este nesatisfacatoare nu sunt nefericiti si nici nu depun vreun efort pentru a schimba circumstantele. Le lipseste energia si ambitia.

OLIVE
Se adresaza celor care se simt epizati atat fizic cat si mental ca urmare a traversarii unei lungi perioade de probleme solicitante, a unei perioade de studiu sau activitati intense, a unei indelungate suferinte sau a ingrijirii unei alte persoane pentru mai mult timp. Este un remediu indicat pentru perioada de convalescenta. Exista o nevoie excesiva de somn.

WHITE CHESTNUT
Remediul indicat in cazul gandurilor obsesive si de ingrijorare care par imposibil de controlat. Gandurile care ingrijoreaza si persista, chiar daca sunt alungate pentru scurta vreme, revin. Aceste ganduri se rotesc in minte torturind-o. Prezenta unor astfel de ganduri neplacute destabilizeaza linistea si dauneaza capacitatii de focalizare asupra activitatii sau a momentului.

MUSTARD
Remediul se adreseaza celor care sufera de o stare de depresie cu debut brusc si neasteptat care-i afecteaza profund, ca apoi sa dispara la fel de brusc si de neasteptat precum a aparut. Aceasta stare de tristete poate fi foarte severa. Cei care necesita acest remediu se simt complet invadati de tristete si sunt incapabili sa se elibereze in mod voluntar de aceasta stare.

CHESTNUT BUD
Se adreseaza celor care nu au capacitatea de a invata din experiente, ceea ce conduce la inabilitatea de a progresa in viata. Persoana repeta aceleasi greseli cum ar fi: alegerea partenerului nepotrivit sau munca pe o pozitie nepotrivita, asa ca sufera in mod repetat dar nu se intreaba niciodata de ce revin mereu in aceiasi situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu