"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

marți, 23 octombrie 2012

Remedii florale Bach pentru GRIJA EXCESIVA FATA DE BUNASTAREA CELORLALTICHICORY
Remediul se adreseaza celor care sunt excesiv de protectivi si a caror grija pentru ceilalti este manipulativa si centrata pe sine. Permanent corecteaza tot ce considera ei ca este gresit si sunt incantati sa faca asta. Doresc ca aceia de care au grija sa se afle langa ei.

VERVAIN
Celor cu principii si idealuri rigide, fiind convinsi ca sunt cele mai corecte si pe care rareori si le schimba. Persoanele care au nevoie de acest remediu sunt determinate dar incordate si agitate. Depun eforturi excesive in orice actiune si se forteaza dincolo de limitele lor fizice. Se angajeaza in prea multe activitati si incearca sa faca prea multe lucruri in acelasi timp.

VINE
Indivizi foarte capabili, siguri pe abilitatile lor, increzatori in succes. Fiind atat de siguri pe ei sunt convinsi ca este in beneficiul celorlalti sa faca lucrurile la fel ca ei, pentru ca sunt convinsi ca asa este bine.

BEECH
Remediul se adreseaza celor care sunt constant critici si intoleranti cand este vorba de defectele celorlalti, incapabili de toleranta. Le vine greu sa vada partile bune ale celorlalti. Sunt convinsi ca au intotdeauna dreptate si oricine altcineva se inseala.

ROCK WATER
Celor care sunt foarte stricti cu privire la modul lor de viata. Isi refuza multe din bucuriile si placerile vietii deoarece cred ca ar putea fi in opozitie cu ocupatia lor. Ei spera sa fie exemple care sa atraga atentia celor dornici sa adere la idelile lor, cu scopul de a deveni mai buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu