"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

joi, 11 octombrie 2012

Remedii florale Bach pentru cei care sufera din cauza DEZNADEJDIEI SI DISPERARIILARCH
Pentru cei care considera ca ei nu sunt la fel de buni sau capabili precum cei din preajma lor. Ei se asteapta la esec si simt ca nu vor reusi vreodata, asa ca nu-si asuma riscuri sau asteptari serioase cu privire la succes.

PINE
Pentru cei care se auto-invinovatesc. Chiar si atunci cand au succes nu sunt multumiti de eforturile lor sau de rezultatele pe care le obtin. Uneori, chiar daca altcineva comite o greseala, ei isi vor asuma responsabilitatea chiar si pentru asta.

ELM
Se adreseaza celor care se simt coplesiti de indatoriri. De regula sunt competenti si capabili dar temporar isi pierd increderea si sunt descurajati. Asta se intampla cand se angajeaza sa munceasca peste masura fara a mai avea grija de propria persoana.

SWEET CHESTNUT
Pentru acele momente in care chinul este enorm si devine de nesuportat. Se manifesta ca si suparare intensa iar cei aflati in suferinta se simt aproape distrusi de aceasta. Starea de deprimare este insotita de senzatia de singuratate si de sentimentul ca viitorul este negru si lipsit de speranta.

STAR OF BETHLEHEM
Remediul este indicat pentru socul provocat de vesti proaste, pierderea cuiva drag, spaima care apare in urma unui accident. Pentru cei care refuza sa fie consolati, o perioada de timp acest remediu va aduce alinare.

WILLOW
Pentru cei care indura dificultatile vietii dar le este greu sa le accepte fara a se plange sau a avea resentimente, intrucat ei aprecieaza viata mai mult pentru succesul pe care aceasta il ofera. De multe ori le scade interesul si implicarea activa fata de acele lucruri din viata lor de care se bucurau inainte.

OAK
Pentru cei a caror rezistenta interioara este in declin si oboseala ii ia locul. Condusi de un puternic simt al datoriei, ofera ajutor celorlalti, sunt constiinciosi si demni de incredere. Continua cu incapatanare sa faca efort chiar si atunci cand sunt complesiti de oboseala.

CRAB APPEL
Este recomandat celor care se simt impuri si sufera din cauza ca sunt nemultumiti de propria lor infatisare, de modul in care arata casa lor, de curatenia din casa si de alte lucruri de importanta minora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu