"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

luni, 29 octombrie 2012

Interpretarea viselor - litera ENe petrecem o treime din viata in stare de somn iar o mare parte din aceasta stare este dedicata viselor.  Visele au preocupat intotdeauna omenirea. Sunt vise care ne tulbura, vise pe care cu greu le uitam sau vise intense din care nu am mai vrea sa ne trezim. Inevitabil ne gandim aproape de fiecare data ce simbolizeaza aceste vise. 

Va invitam sa calatoriti in lumea viselor oferindu-va o posibila interpretare psihologica. 

ECLIPSA. Poate simboliza eclipsarea ratiunii sau a emotiilor. Alteori poate simboliza ca cel care viseaza se simte eclipsat. Eclipsa de soare de vei visa, insucces vei avea; eclipsa de luna inseamna reusite in viata de zi cu zi.

ECHILIBRIST. Abilitatea de a trece peste situatiile dificile, esti aluneos si flexibil astfel incat la nivel social poti fi un adevarat lider de grup.

ECRAN. Frica de a trai, la nivel teoretic esti capabil sa formulezi niste principii de viata pe care nu ai insa curajul de a le aplica cu adevarat traindu-le; traiesti in iluzie, esti observatorul propriei viati si a vietii celorlati.

ECLIPSA (de soare) ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, înselaciuni, aparente înselatoare; (de luna) aspecte necunoscute în plan sentimental, risc de a fi înselat de persoana iubita, caracter schimbator în dragoste, capricii.

ELECTROCUTARE. Greseli comise, naivitate din care trebuie sa te trezesti pentru a nu te confrunta cu situatii foarte dificile mai tarziu, lipsa de indemanare si de cunostinte suficiente, lipsa de maturitate, infantilitate.

ELEFANT. Simbolizeaza amintiri. Mai poate simboliza o sarcina foarte mare pentru cel care viseaza sau un efort de a-si reaminti ceva. Suflet mare, plin de compasiune, bunatate sufleteasca, foloase materiale; alb - esti o persoana speciala, necesitatea de a pretui ceea ce iti este dat,  satisfactii pe plan sentimental.

ELICOPTER. Daca il vezi zburand, vei fi nedreptatit de catre superiorii tai, supararile vor trece, fara complicatii.

ERUPTIE. Simbolizeaza o perioada tulbure in viata celui care viseaza. Mai poate simboliza ganduri sau impulsuri reprimate.

ETICHETA. Judeci dupa principii si stereotipii nerelevante, nevoia de organizare si de a-i organiza si pe ceilalti dupa cum vrei tu, scoti in evidenta defectele oamenilor dar nu realizezi ca ceea ce nu iti place la altii sunt de fapt propriile tale defecte reflectate in ei.

ETAJ. In functie de numarul etajului o perioada importanta in viata sau o persoana( de exemplu etajul 4 o persoana cu patru litere in nume sau anul 4 al existentei in care ai trait ceva ce iti revine acum in memoria onirica). Element de context ce vizeaza: (ultimul etaj) detalii nesemnificative ale unei actiuni, dar care pot necesita atentie la un moment dat si efort pentru rezolvarea lor; (primul etaj) detalii foarte importante ale unei actiuni, dar care se pot rezolva repede; (un etaj superior desfasurarii actiunii, care necesita urcare) detalii urgente ale unei actiuni, importante si greu de rezolvat; (un etaj inferior desfasurarii actiunii, care necesita coborâre) detalii neimportante ale unei actiuni, peste care se poate trece; (cladire cu mai multe etaje) eveniment sau situatie cu nenumarate etape sau niveluri de întelegere sau abordare.

ESEC. Visarea esecului poate simboliza anxietatea. Cei care viseaza adesea ca vor avea un esec sunt perfectionisti.

ESCHIMOS. Rezistenta psihica, putere mentala ceea ce te poate conduce la materializarea tuturor dorintelor concrete pe care le ai, pentru a te cunoaste pe tine trebuie sa treci prin mai multe tipuri de experiente diferite.

EVADARE. Cel care viseaza se afla intr-o situatie din care vrea sa evadeze, nu mai suporta presiunea problemelor sau situatie in care se afla. Mai poate simboliza si dorinta de a  scapa de cineva sau de ceva.

EVANTAI. Simbolizeaza nevoia de racorire dupa operioada tumultoasa emotional. Evantaiele vechi pot simboliza femeia sau fazele lunii.

EXAMINARE. Simbolizeaza teama de esec. Mai poate simboliza ca cel care viseaza se afla intr-o situatie care ii aminteste de scoala.

EXAMEN. Anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare în momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarâri importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba în fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) încredere în fortele proprii; maturitate. Anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare în momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarâri importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba în fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) încredere în fortele proprii; maturitate.

EXPLOZIE. Prevestire a unor vesti proaste; visul mai poate insemna ca un apropiat al tau va avea un insucces.

EXTRATERESTRU. Simbolizeaza ca adaptarea la noile conditii de viata este dificila pentru cel care viseaza. Mai poate simboliza ca viata persoana a celui care viseaza este invadata.  Comuniune cu tine insuti, proiectia a  ceea ce esti tu asupra unui personaj imaginat de mintea ta, comunicare extrasenzoriala.

Sursa: www.terapiam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu