"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

marți, 2 octombrie 2012

Interpretarea viselor - litera B
BAGAJ. Poate simboliza dorinta de a pleca in vacanta sau poate simboliza ca a venit timpul de plecare. opinii, atitudini, sarcini, responsabilitati noi; schimbari, mutari, calatorie asteptata si pregatita din timp; competenta intr-un anumit domeniu, talente deosebite; relatii utile; greutati întampinate, cunostinte necesare, acumulate în timp.

BAIE. Nevoie de ordine si organizare în propriile ganduri; impunerea unei ordini în gandire; trebuie sa scapi de unele emotii inutile; (facand baie) nevoie de schimbare pe plan sentimental si emotional; oboseala psihica, nevoie de odihna; (facand baie cu alte persoane) barfe, vorbe neplacute care te pot afecta, intrigi sentimentale; (facand baie în apa murdara) boala, stare de sanatate precara, relatie sentimentala sufocanta, nedemna, producatoare de suferinta; (facand baie în apa curata) vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BALON. Reprezinta libertatea sau eliberarea sentimentelor sau a ideilor creative. Un balon dezumflat indica o dezamagire. protectie, ajutor, emotii coplesitoare; emotivitate exagerata; probleme greu de trecut, cu mult stress; neliniste, zbucium sufletesc; (orca, balena ucigasa) protectia unei persoane ale carei intentii nu pot fi aflate; lipsa de încredere, aparente înselatoare.

BANCA. Simbolizeza ceva ce trebuie pastrat in siguranta. Poate simboliza si siguranta, stabilitatea, soliditatea; (în parc) odihna, repaus, nevoie de relaxare; visare, romantism; (de scoala) nevoia de a acumula noi cunostinte; imaturitate; (financiar) planuri de investitie, probleme financiare.

BANI. Simbolizeaza expresia valorii si a stimei de sine. Daca pierzi bani simbolizeaza diminuarea resurselor interioare ale persoanei. Mai poate indica si investirea energiei in cariera sau familie. capacitatea de a-ti atinge telurile, în functie de relatia pe care o ai cu banii în vis; putere, (pierzand) nefericire în camin sau în familie; proiecte esuate; temeri de nereusita; (gasind) fericire în casa; idei noi, posibilitati ce trebuie valorificate; sanse noi; (numarand) sanse de a-ti atinge scopurile si visele si de a-ti îmbunatati situatia materiala; rabdare; (economisind) vezi economii; (furand) probleme financiare grave; (multi bani) multumire, siguranta trecatoare; lipsa de griji; (prea putini bani) lipsuri, probleme materiale grave; (primind) vesti importante, sanse de castig; sperante noi; (platind) sacrificiu, raspundere asumata, ghinion; (salariu) primesti ceva ce ti se cuvine, lupti pentru drepturile tale; (castig neasteptat) vesti, sperante, asteptare, surprize.

BARIERA. Cel care viseaza simte ca i se pun piedici in anumite domenii ale vietii. (ridicata) acces liber catre urmatoarele etape ale planurilor personale; siguranta în actiune; progres cert; (coborata) piedici care se vor înlatura cu greu, progres lent; rasturnarea proiectelor; (asteptand la bariera) rabdare în rezolvarea unor probleme; întarzieri, piedici.

BARCA. Dezechilibru interior, nu reusesti sa te centrezi, dileme, nu stii ce alegeri sa faci, griji, incapacitate de a lua o decizie. Subreda – temeri mari in legatura cu o alegere, frica determinate de asumarea unor riscuri. Mai multi intr-o barca – colaborare cu ceilalti, comunicare de grup. Barca ce se clatina este indecizia dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa – liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal – ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BATRAN. Reprezinta intelepciune si iertare. Mai poate reprezenta si extenuarea. Interpretarea visului este dependenta si de prezenta sau absenta fortei fizice a batranului din vis. Spera intr-o viata indelungata, batranul pe care-l visezi s-ar putea sa fi chiar tu; in traditia romeasca un vis cu batrani nu este prea bun.

BATRANA. Reprezinta simbolul arhetipal a carui energie feminina este puterea vietii si a mortii. Întelepciune, putere de a ierta; experienta trecutului, lectii asumate; e timpul sa pui în aplicare cunostintele si lectiile pe care leai acumulat si învatat în trecut; forta trecutului asupra situatiilor prezente.

BAUTURA. A bea apa simbolizeaza ca esti hranit de inconstient. A bea alcool inseamna cautarea de placeri sau evadare. A bea in vis mai poate simboliza si setea de experiente spirituale. (racoritoare) odihna, tihna, relaxare, repaus; (alcoolica) iluzii, minciuna, aparente înselatoare, vise desarte, deruta, confuzie, falsitate; tendinte autodistructive.

BERBEC. Berbecul ca semn al zodiacului este caracterizat de agresivitate, impulsivitate si energie. In vis poate simboliza ca cel in cauza forteaza o situatie care in realitate ar trebui abordata cu calm. (între oi) siguranta, dominanta, aroganta, încredere în sine, pozitie privilegiata, laude, linguseala, apelarea la pile si cunostinte utile; (atacand) impulsivitate, încapatanare, actiune, asumarea riscurilor, combativitate, curaj, elan, autoritate, nerabdare, spirit întreprinzator, îndrazneala, initiativa; (de spart usa) atac, jignire, pericol, cucerire, victorie împotriva piedicilor.

BIBLIOTECA.  Simbolizeaza foamea de idei si cautarea cunoasterii. (rafturi pline) folosirea cunostintelor si lectiilor acumulate în folos propriu; (rafturi goale) lipsa de experienta, nevoie de a mai studia; (intr-o biblioteca) necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat; cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din întelepciunea altora; (împrumutand carti de la biblioteca) necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora; recunoasterea limitelor personale; (returnand cartile la biblioteca) acumulare de cunostinte, finalizarea unor perioade de studiu, posibilitatea de a oferi altora sfaturi.

BIJUTERII. In vis semnifica bogatia interioara si valoarea spirituala a protectiei. Lucru pretios, rar, special pentru tine; valori importante; (pentru barbati) bunastare, confort, avere, mari ambitii materiale sau profesionale, achizitii, lupta pentru posesiuni; (pentru femei) placere, afectiune, tandrete, atentie; (false) aparente înselatoare, minciuna, iubire nesincera, parteneri de afaceri necinstiti; necesitatea de a va reevalua principiile.

BIROU. In vis biroul este simbol al stimei si pozitiei profesionale. De asemenea cel care se viseaza la locul de munca nu se poate deconecta de multe griji care le are pe cap. (încapere la serviciu) probleme birocratice, cu autoritatile, lucru cu acte si documente ce trebuie rezolvate; activitate intelectuala obositoare, stress, sedentarism, imobilitate, incapacitate de a actiona eficient; (masa) noutati de la oficialitati; perioada de studiu sau acumulare de informatii sau cunostinte.

BISERICA.  Simbolizeaza ca rugaciunile sale sau ale altora primesc raspuns. Mai poate simboliza si nevoia de hrana spirituala sau de iertare. (în interior sau în apropiere) nevoie de protectie, de ocrotire, de liniste sufleteasca; încredere, (în departare) speranta. Biserica zidind,in vis, nunta prevesteste; incendiu de biserica de vei visa, ti se va intampla ceva rau; biserica in care te rogi- vei scapa de multe necazuri; biserica mare, frumoasa, de vei visa, curatenie sufleteasca prevesteste, pocainta si putere de a-ti infrange pornirile rele: sufletul tau e pe drumul cel bun; biserica in ruina de vei visa, semne de nefericire, de boala, asteapta-te la intamplari neplacute.

BOALA. Sugereaza mai multa atentie la problemele de sanatate in special in zonele indicate de vise. Neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. întârzieri, piedici.

BOMBA. Reprezinta un semnal de alarma daca bomba explodeaza. Mai poate simboliza si ca esti atat de ranit de o situatie incat esti pe punctul de a exploda.

BOTEZ. Simbolizeaza ca dupa o perioada de incercari, situatii problema, tulburari cel care viseaza este o noua persoana. Mai poate reprezenta si ca cel in cauza simte nevoia de o reinnoire spirituala.

BOU. Simbolizeaza puterea si capacitatea de a indura suferinta si truda; fixist, rigiditate la nivel de credine si conceptii, coruptibil, dornic de avutie. Boi grasi - vin vremuri bune pentru tine; boi slabi - se anunta scumpiri si viata grea; boi ragand - vei primi o veste neplacuta si vei munci mult si din greu; boi injugati - prevestire de bogatie si viata lesnicioasa; boi luandu-se in coarne- visul prevesteste o primejdie; boi pascand de vei visa- te asteapta bucurii, viata buna; boi furiosi- prevestiri de necazuri.

BROASCA. Este simbol al transformarii. Animal – imprevizibil, schimbator, spontan; in apa- dorinta de aventura, calatorii; in iarba – sentiment de autoprotectie, te ascunzi de ceva (posibil sentimente), nu vrei sa vezi sau nu vrei sa fii vazut; la usa – vizita. Daca este broasca testoasa, e semn bun, de onoare si cinstire, cineva iti poarta de grija; daca auzi broaste oracaind, e semn de desfriu; daca le vezi in apa, e semn ca vei primi o vizita neasteptata; daca sar, e bine, cai vei primi o mostenire de la o ruda indepartata; daca sunt multe e semn rau, de intristare si nefericire; daca visezi ca maninci broaste, e semn bun, vei primi o veste placuta.

BUBE. De te vei visa cu bube, castig de bani inseamna, avere, visele cu bube sunt, apropape fara exceptie, bune, prevestind bogatie.

BUCATARIE.  Hrana pregatita sau servita in vis poate reprezenta nevoia organismului de a se hrani, belsug, intregire familiara, curate- viziune clara asupra lucrurilor, spirit organizatoric; murdara- greutati, lipsa de timp, te simti deposit de situatie, vorbe urate.
  
BUFNITA. Este simbol al intelepciunii si al virtutii. Poate fi purtatoarea unui mesaj la care cel care viseaza trebuie sa fie atent. Afaceri bune, dar cu mare primejdie si posibilitati de a pierde multi bani.

BUNICA. Simbol al intelepciunii si al ingrijorarilor.de asemenea mai poate indica si o intoarcere la cerintele copilariei.

BURUIENI. Reprezinta nevoia de a plivi unele ganduri sau idei negative din constiinta.
Porti sentimente de ranchiuna fata de o anumita persoana. Esti plin de sentimente neolositoare sufletului tau, sentimente negative ce te blocheaza in judecata altora.

BUZE. Simbolizeaza senzualitatea, sex, romantism, iubire. Sunt asociate comunicarii. Semn ca esti pofticios in toate cele; bolile si primejdiile te vor inconjura multa vreme de aici inainte; buze rosii de vei visa. vesti bune inseamna, precum si pretuire din partea celor care te cunosc.

Va urmaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu