"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

luni, 29 octombrie 2012

Cristaloterapia - Aventurina verde

Aventurina verde este un cuart care reflecta o culoare pura, verde. Este una dintre cele mai frumoase pietre folosite in cristaloterapie, pentru alinarea inimii, neutralizarea unor emotii, echilibrare si bunastare in viata fizica.

In fapt, Aventurina verde poate fi folosita in orice aranjament terapeutic, atat pe plan mental, cat si emotional sau fizic. Esenta sa verde curativa poate penetra prin orice problema, vibratiile sale aducand multumire si consolare in orice aspect al vietii. Fiind tot un cuart, are o foarte mare incarcatura dinamica care ii permite sa dizolve gandurile si sentimentele nesanatoase, legate de probleme fizice. Ea poate fi plasata deasupra oricarei parti a corpului unde exista suferinta sau dezechilibre, pentru a-si reflecta raza sa verde, curativa, in aura, dar si pentru a-si penetra esenta direct in corpul fizic. Cristalele de Aventurina verde pot fi purtate in perioade stresante, de tumult, pentru a asista persoana respectiva in a-si mentine echilibrul si armonia. Daca vreo piatra poate fi numita "panaceu universal", este vorba de Aventurina verde, cunoscuta pentru puterea sa dinamica de alinare, vindecare si echilibrare.

In aranjamente terapeutice, este deosebit de utila in jurul chakrei inimii si a plexului solar, pentru a asista neutralizarea emotiilor adunate sau supresate. Menirea sa nu este de a aduce la suprafata, de a reflecta emotiile (cum este cazul Malachitei), ci de a dizolva orice sentiment care duce la constrictia activitatii plexului inimii sau a celui solar. Colaborarea cu Malachita este benefica - aceasta va aduce suferintele la suprafata, iar Aventurina verde le va linisti. Aventurina este, de asemenea, foarte bine asociabila cu Cuartul roze, pentru terapie si activarea chakrei inimii.

Cristaloterapia, Dan Seracu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu