"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

miercuri, 3 octombrie 2012

Cartea zilei - Spatiul Sacru al Inimii, Drunvalo Melchizedek

Din inima lui Drunvalo, catre inima voastra:
"Cu mult timp in urma, noi oamenii, am folosit o forma de comunicare si de simtire care nu implica deloc creierul. Mai degraba, ea provenea dintr-un loc sacru din inima noastra.

La ce bun sa descoperim din nou acest loc, intr-o lume in care cea mai mare religie este stiinta si logica mintii? Nu stiu eu oare, ca aceasta este o lume in care emotiile si sentimentele sunt cetateni de categoria a doua? Ba da, stiu acest lucru. Insa invatatorii meu m-au rugat sa va reamintesc cine sunteti voi cu adevarat. VOi sunteti mai mult decat o simpla fiinta umana - mult mai mult - intrucat in interiorul inimii voastre se afla un loc - un loc sacru - in care lumea poate fi refacuta, la propriu, prin co-creare constienta. Daca imi dati voi, va voi arata ceea ce mi s-a aratat si mie."

Sa incepem cu mintea
A vedea in intuneric
A invata de la triburile indigene
Spatiul sacru al inimii
Unirea dintre Cer si Pamant
Parasirea mintii si patrunderea in spatiul inimii
Meditatia spatiului sacru al inimii
Mer-Ka-Ba si spatiul sacru al inimii
Co-crearea constienta dinauntrul inimii si al mintii

Drunvalo Melchizedek studiaza constiinta pura si potentialul uman, de aproape patruzeci de ani. Cercetarea sa asupra redescoperirii corpului de lumina uman, Mer-Ka-Ba, si a efectului in care Geometria Sacra este inclusa in cadrul corpului de lumina si al intregii creatii, a fost impartasita prin ateliere de lucru si carti - acesta fiind modul in care a adus lumii viziunea Florii Vietii si a Mer-Ka-Ba.

Lucrarea sa, Spatiul Sacru al Inimii, alaturi de tehnicile care va conduc in acest spatiu sfant, patrunde si mai adanc in posibilitatile potentialului uman si in insusi procesul creatiei. In cadrul acestor pagini, Drunvalo isi impartaseste cunoasterea si va arata felul exact in care puteti dobandi aceasta stare straveche de constiinta - asa incat, intr-un final, sa puteti indeplini, in viata de zi cu zi, ceea ce visati in inima. Astfel, o viata frumoasa si plina de tot ce va doriti, urmata de inaltarea in lumile superioare, poate sa devina o realitate fireasca in spatiul inimii voastre. Alaturati-va lui Drunvalo si deveniti o parte a acestui grup mare de oameni care au descoperit bucuria de a trai in spatiul in care voi si Dumnezeu Una sunteti.

Editura For You, Drunvalo Melchizedek - Spatiul Sacru al Inimii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu