"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

miercuri, 26 septembrie 2012

Remedii florale Bach pentru cei carora le este FRICAMIMULUS 
Recomandat pentru frica de lucruri lumesti: de boala, de durere, de accidente, de saracie, de singuratate sau de nenorocire. Temeri de fiecare zi. Acesti oameni isi indura temerile si nu se destainuie altora de bunavoie.

ROCK ROSE
Indicat pentru groaza care poate aparea ca urmare a implicarii intr-un grav accident sau daca persoana este martorul unui grav accident. Este folositor si in situatii de dezastru natural, o boala grava cu debut brusc, daca persoana a fost atacata sau cand pur si simplu persoana intepeneste de frica si devine nepunticioasa. O stare similara cu groaza poate sa se manifeste ca urmare a unor cosmaruri (inclusiv la copii).

CHERRY PLUM
Remediul se adreseaza celor carora le este teama sa nu-si piarda controlul asupra comportamentului. Ei se pot afla la limita prabusirii. Pot fi profund disperati si se tem sa nu-si piarda mintile.

ASPEN
Este indicat pentru cei care sunt cuprinsi brusc de frici si griji fara un motiv anume si care in general pot fi persoane anxioase sau irascibile. Remediul este util si pentru cei care se trezesc speriati dintr-un cosmar (adulti si copii) sau devin ingroziti noaptea. Senzatia ca ceva rau este iminent poate aparea din senin in singuratate sau in compania prietenilor; aceasta stare poate fi insotita si de tremur.

RED CHESTNUT
Se adreseaza celor carora le este greu sa nu se ingrijoreze pentru ceilalti. De obicei renunta sa se ingrijoreze pentru sine dar pot suferi foarte mult pentru cei dragi, temandu-se ca intamplari nefericite ar putea sa-i afecteze.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu