"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

joi, 27 septembrie 2012

Remedii florale Bach pentru cei care sufera din cauza NESIGURANTEICERATO
Indicat acelora care nu au suficienta incredere in sine pentru a lua decizii. S-au obisnuit sa ceara sfatul altora, sfaturi care de regula se dovedesc gresite. Cand sunt bolnavi foarte probabil vor urma o succesiune de tratamente la recomandarea celorlalti.

SCLERANTHUS
Indicat acelora care sufera mult din cauza ca se simt incapabili sa aleaga un lucru din doua: cand se hotarasc la unul, celalat pare mai bun. Mentalul lor prolific ii face sa sara de la un subiect la altul in timpul conversatiei. De obicei sunt persoane tacute care isi asuma aceasta problema dar nu sunt dispusi sa discute despre ea si nu cer sfatul altora.

GENTIANA
Este indicat in caz de indoiala si descurajare. Cei care au nevoie de acest remediu se descurajeaza usor si se prabusesc atunci cand lucrurile merg prost. Remediul este folosit pentru cei care sunt anxiosi din cauza unei suferinte cronice sau recurente. Este de asemenea de folos pentru copiii care sunt descurajati in legatura cu activitatile scolare.

GORSE
Se adreseaza celor care se afla intr-o stare extrema de disperare si lipsa de speranta, celor care au renuntat sa mai lupte. Pot sa creada ca boala lor este ereditara si ca urmare incurabila. Se simt condamnati la durere si suferinta si nu intreprind nimic ca sa se simta mai bine.

HORNBEAM
Remediul se adreseaza celor care simt ca nu au suficienta putere, mentala sau fizica, sa duca povara obligatiilor pe care viata le implica. Angajamentele cotidiene (profesionale, familiale, sociale) li se par greu de realizat, cu toate ca in general reusesc sa-si indeplineasca sarcinile.

WILD OAT
Se adreseaza celor care se afla la o rascruce in viata si sunt complet indecisi cu privire la ce au de facut. Incearca multe si diferite indeletniciri dar se plictisesc repede si devin neancorati. In acelasi timp sunt constienti ca viata trece pe langa ei si se simt frustrati si nemultumiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu