"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

miercuri, 26 septembrie 2012

Remedii florale Bach“Sanatatea depinde de existenta in armonie cu sufletele noastre.”


Dr. Ed. Bach a fost medic si homeopat si si-a petrecut intreaga viata in cautarea celei mai pure metode de vindecare.

Ca multi medici din zilele noastre Dr. Bach era incredintat de faptul ca atitudinea mentala constituie un rol vital in mentinerea si restabilirea sanatatii. El a dezvoltat un sistem complet din 38 de remedii florale, fiecare remediu fiind preparat din inflorescente de plante, copaci sau arbusti din flora spontana. 

Scopul remediilor este de a sprijini pacientul in lupta sa cu afectiunea de care sufera, adresandu-se factorilor emotionali ca: depresia, anxietatea si trauma care franeaza vindecarea la nivel fizic. Pot fi folosite si preventiv, in momente de anxietate si stres, oboseala si stari de disconfort carora nu li s-a pus un diagnostic medical specific. Remediile florale Bach sunt specifice nivelului emotional.

Remediile sunt compatibile cu oricare alte tratamente dar nu substituie tratamentul medical. Sunt lipsite de efecte secundare si nu creeaza dependenta. Au o actiune blanda si pot fi folosite in siguranta de la nou nascuti la persoane in varsta. De asemenea sunt folositoare pentru plante si animale.

Efectul administrarii remediilor florale nu consta in supresarea atitudinilor negative ci dezvoltarea celor pozitive stimuland astfel propriul potential de autovindecare iar la nivel fizic stimuleaza la cote maxime capacitatea organismului de a se confrunta cu bolile si stresul.

Administrarea de remedii florale Bach este foarte simpla, ele gasindu-se sub forma de picaturi, tablete, creme. Picaturile se pot dilua sau nu cu apa si sucuri de fructe. Pentru aceeasi persoana se poate selecta mai mult de un remediu si acestea pot fi administrate in acelasi timp. 

Astazi aceste remedii cu actiune blanda, fara riscuri sunt folosite in intreaga lume de practicieni de terapii complementare, medici, psihoterapeuti, consilieri, veterinari. 

Pentru remedii personalizate va rugam nu ezitati sa ne contactati pe adresa de contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu