"Tu esti iubirea mea, imi deschid inima in fata ta."

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Cartea zilei - Vindecarea spontana a credintei, Gregg BradenGregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. De peste douazeci de ani, Gregg Braden cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Lucrarile lui ne arata, dincolo de orice indoiala, ca avem puterea de a inversa procesul imbatranirii, de a redefini imbatranirea si chiar de a modifica realitatea insasi, acceptand idea ca puterea credintei reprezinta limbajul cunatic al schimbarii.

“Ar fi posibil oare, ca o schimbare in perceptia noastra – o mutatie in credintele noastre – sa contina secretul etern al vindecarii, al pacii si al realitatii insasi? Noile descoperiri din fizica si biologie sugereaza faptul ca suntem pe punctul de a afla raspunsul la aceasta intrebare.

Un numar din ce in ce mai mare de dovezi stiintifice demonstreaza ca universal functioneaza ca un computer urias, bazat pe constiinta. La fel cum orice computer foloseste un limbaj pentru a obtine rezultate, computerul constiintei universale foloseste credinta, pentru a-i “vorbi” substantei din care este alcatuita lumea si corpurile noastre. Recunoscand faptul ca totul – de la ADN, la succesul relatiilor noastre si la pacea in lume – se bazeaza pe ceea ce credem, observam ca modul in care gandim despre noi este mai important acum, decat oricand. “Recomandari:

  •  Efectul Isaia, Gregg Braden, Editura For You
  • Codul lui Dumnezeu, Gregg Braden, Editura For You
  • Trezirea la punctul zero, Gregg Braden, Editura For You
  • Matricea Divina, Gregg Braden, Editura For You
  • Pasind intre lumi, Gregg Braden, Editura For You
  • www.greggbraden.com

 Sursa video: www.dincolo-de-limite.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu